Drift

Går du og overvejer, om du skal omrokere på it-området i din virksomhed?
Drift af it er i bund og grund en ret kedelig form for overvågning. Hvis du ønsker, at virksomhedens servere skal køre stabilt, gælder det om at gøre så lidt som muligt, med mindre det er strengt nødvendigt.

God drift sikrer oppetid

I langt de fleste virksomheder, er oppetid nøgleordet i en travl hverdag. Vil du sikre stabil drift og skære ned på omkostningerne i din virksomhed, kan du med fordel engagere en ekstern konsulent og supporter.
Har du endnu ikke en it-kyndig i organisationen, kan du skaffe dig en eksternt, og har du allerede nogle it-kyndige ansat, kan du spare en del frustrationer ved at lægge dele af driften ud.

Vi kan være 100 % sikre på, at vores it kører 365 dage om året, det er kernen for os. Vi har ikke kompetencerne i virksomheden og ønsker heller ikke at få dem. Vi kan fokusere på vores kernevirksomhed og trygt overlade vores it til Jama it.” Morten Jespersen, administrerende direktør for Tente A/S

Serverdrift handler om sikkerhed og brugertilfredshed

Serverdrift er en speciel disciplin, der mest handler om overvågning, sikkerhed og brugertilfredshed. Her gælder det for dig om at holde styr på sikkerheden ved at opdatere eventuelle sikkerhedshuller.
Desuden er din virksomheds it-sikkerhed i høj grad afhængig af en stringent og fuldt ud implementeret adgangspolitik.

Dine it-brugere bliver hurtigt stressede og irriterede, hvis servere og systemer ikke kører optimalt. Derfor kræver det en særlig type medarbejder at håndtere den type opgaver. Har du dem ikke i huset, kan du med fordel vælge Jama it til at håndtere serverdriften.