Rådgivning

Rådgivning

Har du svært ved at gennemskue it-markedet? Skal du vælge nyt udstyr eller software? Det kan være rigtig svært at gennemskue de mange muligheder, som ligger i nyt udstyr eller software. Hvis du ikke er ekspert på området, lurer risikoen for at vælge forkert lige om næste hjørne. Det kan koste dyrt på bundlinjen og gå ud over din virksomheds effektivitet.

Du får hjælp til at vælge rigtigt

Hos Jama IT får du den rette rådgivning, når du skal vælge nyt it‐udstyr. Hvad enten du mangler en enkelt pc, en større it-løsning eller ny software. Hvis det hele skal kunne tale sammen, har du brug for kyndig rådgivning. Det får du hos mig.
I din dagligdag skal it ikke fylde ret meget. Det skal bare virke. Derfor skal du have det rigtige udstyr, som passer til din virksomheds behov. Inden du vælger det næste styresystem, den næste platform eller serverløsning (link til serverløsninger), så kontakt Jama IT (link til kontakt). Jeg hjælper dig med at vælge rigtigt første gang.

Rådgivning sparer penge

Som med alt andet i din virksomhed, skal du anskue rådgivningen som en investering. Når du skal ud at investere i ny it, giver det god mening også at investere i solid rådgivning. På den måde sikrer du, at den løsning du ender med er den helt rigtige.
Den indledende investering skal stå mål med den langsigtede løsning. Derfor giver det god mening for dig at benytte en rådgiver i beslutningsprocessen. Dine forskellige løsninger og systemer skal kunne arbejde sammen, så du og dine medarbejdere får en optimal hverdag. De rigtige valg øger effektiviteten og produktiviteten ‐ og det kan ses på bundlinjen.
Når du først har fået den helt rigtige løsning, kan du vælge at benytte Jama IT til support (link til Support). Så ved du og dine medarbejdere altid, hvor de skal henvende sig, hvis noget ikke fungerer optimalt.

Vælg Jama IT – ring på 4061 6512 eller skriv til jama@jama-it.dk