Infrastruktur

Infrastruktur

I din virksomhed er IT-infrastrukturen motorvejen.
Den skal naturligvis vedligeholdes jævnligt og af og til skal der skiftes ud, hvis der begynder at være huller i asfalten. I de seneste år er der sket rigtig meget på netop dette område, og derfor oplever flere virksomheder i dag at stå med en infrastruktur, der ikke længere matcher deres behov.

Stabil IT-infrastruktur

Selv den nyeste maskine arbejder desværre ikke hurtigere, end IT-infrastrukturen tillader. Derfor oplever du af og til ustabile systemer og lange ventetider, alt sammen noget, der er meget frustrerende i en travl hverdag. Det forsinker arbejdet og giver anledning til forstyrrelser, der i sidste ende kan gå ud over dine kunder.
Vil du gerne have en stabil IT-infrastruktur, som minimerer driftsbyrden og skaber grundlag for, at dine medarbejdere kan hellige sig arbejdet med at servicere kunderne og tjene penge til din virksomhed?
Så kan det være en rigtig god ide at få en ekstern rådgiver ud, der hurtigt kan skabe et overblik over din nuværende løsning, og hvad der evt. skal til for at du i fremtiden slipper for forstyrrelser og forsinkelser.

Udnyt mulighederne i skyen

En stor del af den fremtidige IT-infrastruktur er baseret på virtuelle cloud-services. Men du kan sagtens få en hybridløsning, der både anvender cloud-servere og on-site servere, alt efter de behov, der er specifikke for netop din virksomhed. Det giver nemlig rigtig god mening, at benytte skyen når infrastrukturen skal opgraderes – især fordi det ofte betyder en besparelse på omkostningerne.
Få analyseret din nuværende IT-infrastruktur og få professionel rådgivning om dine fremtidige løsninger. Når du samarbejder med Jama-IT, får du teknisk indsigt præsenteret i et sprog, der er til at forstå. Sammen vælger vi den løsning, der giver bedst mening for din virksomhed, så alle dine medarbejdere altid har adgang til virksomhedens information – og dermed kan servicere kunderne bedst muligt. Kontakt mig på 4061 6512 eller se her for mere information.