Serviceydelser

Serviceydelser

Oplever du nogle gange udfordringer med dit it? Har du svært ved at finde en pålidelig support-­løsning? Hos Jama IT får du support, når du har brug for det.

Support nr dit it driller

Har du fået installeret et program, som ikke samarbejder med resten af dine it-systemer? Eller er du bare ikke ekspert i it? Uanset hvad der er galt, kan du bruge Jama IT til at løse din udfordring. Det tager ikke lang tid, og langt de fleste it-udfordringer kan løses via fjern-support. Så du hurtigt kan komme videre med dit arbejde.
Vi kender det alle sammen. Når vi sidder foran skærmen skal det hele bare fungere. Så snart det ikke gør, koster det virksomheden både tid og penge. Til stor frustration for ledelse og medarbejdere. Det er derfor afgørende, at du har en god support, som kan løse jeres problemer så snart det opstår.

Support efter behov

Det er dine og dine medarbejderes behov der afgør, hvilken supportløsning du skal vælge. Derfor tager jeg altid en snak med dig omkring jeres nuværende behov og hvilke it-løsninger I har i virksomheden. Når det er på plads, får du en support-løsning, som lever op til virksomhedens krav.
Nu skal du og dine medarbejdere blot kontakte Jama IT.

Support på Office 365

Overvejer du at skifte til Office 365? Brug Jama IT og kom godt i gang.
Du kan springe alle de tidskrævende installationsudfordringer over, hvis du bruger Jama IT som partner, når du skifter til Office 365. Det er opgaver som for eksempel bestilling af det rette abonnement, oprettelse af domæne navne, tilknytning af Microsofts Office 365 services, oprettelse af brugere, installering af Office pakken og andre relaterede klienter.

Ved du ikke, hvilken løsning du skal vælge? Brug Jama IT som rådgiver, når du skal ud at investere i nyt.

Læs mere om Office 365 her.