Projektledelse

Projektledelse med mange involverede, er en krævende disciplin.
Her skal lederen virkelig holde antennerne ude, for at afkode holdninger og stemninger hos de folk der er tilknyttet projektet. Det kræver empati og en naturlig medmenneskelig nysgerrighed.
Samtidig kræver det evnen til at bevare det store overblik, så projektlederen hele tid ved hvor projektet står. Projektledere skal have en meget høj kvalitet i sin kommunikation til alle i projektet – det vil sige, at alle modtagere skal umiddelbart kunne forstå de statusmeldinger der bliver sendt ud fra projektet.

Har jeg brug for projektledelse ?

Skal du til at indføre større løsninger i dit IT-landskab evt. ved at lade leverandøren implementere det, så vil det give god mening at hyre en projektleder til opgaven.
Ikke nok med at du slipper for selv at have ansvaret og bruge tid til at styre de mange aktiviteter før, under og efter implementeringen, men du får også en højere kvalitet i det afleverede projekt, når der er en professionel projektleder inde over.

Du får ro til dit arbejde

Du får fred og ro til at tage de rigtige strategiske beslutninger, baseret på de muligheder du bliver præsenteret for, under hele projektforløbet. På den måde kan du styre projektet i den rigtige retning.