Jama it tager initiativ til nyt it team i Aarhus.

Jørgen Bjerg er i gang med at samle flere små virksomheder, der specialister indenfor it, med det formål at skabe et stærkt team, der styrke de enkelte virksomheder, der så samtidig kan tilbyde langt flere ydelser og endnu større opgaver, end man kan hver især.

Hvad drejer det sig om ?

Det er tanken, at skabe et team af it-relaterede små virksomheder, der samme kan stå stærkere end de gør hver især. Virksomhederne kan have mange forskellige kompetencer, her nævnes blot nogle stykker:
IT support, IT drift, hjemmeside design og opbygning, ERP systemer (Navision, C5 og den slags), web-butikker, CMS, outsourcing center, PR-virksomhed, marketing, applikationsudvikling, Apps-udvikling, rådgivning, CRM og mange mage flere …

Målet er i første omgang at skabe et stærkt team af mindre virksomheder med hver 1 til 4 ansatte, der har så stor tillid til hinanden, at man trygt vil kunne videregive egne opgaver og modtage opgaver fra de andre i teamet uden at føle, at ens kundeforholdet er på spil.

Baggrund:

Mange selvstændige erhvervsdrivende, mangler ofte kollegaer og sparringspartnere. Selv om man har et par ansatte, så kan man sjældent blive udfordret på det ledelsesmæssige plan og her kan sparring med andre ligesindede give en et kæmpe skub i den rigtige retning.

En anden grundlægende ide med samarbejdet er at få mulighed for at sælge større opgaver og projekter til sine egne kunder (og nye kunder), end man hidtidig har haft mulighed for. Nu kan man nemlig trække på de andre teammedlemmer og deres spidskompetencer. Man får også selv mulighed for at byde ind på deres større projekter med den man selv er ekspert i.

Herved får vi regnestykket: 1 + 1 =3

Gode erfaringer findes

Erfaringer fra andre lignende teams viser at mellem 4 og 8 virksomheder er ideelt for et samarbejde som dette.

Jørgen Bjerg fra Jama it ApS har besøgt NextTeam i Horsens, som allerede har bygget et team op på samme præmisser, gennem de sidste 2 år. Og deres erfaringer er rigtig positive – alle deltagende virksomheder har styrket deres forretning gennem dette samarbejde. Jørgen håber, at det nye team i Aarhus vil kunne bruge NextTeam som rollemodel for opbygning og igangsætning.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt mig på mail: jorgen@jama-it.dk, Telefon: 4061 6512 eller på facebook

Ring eller skriv allerede i dag !

Jørgen Bjerg, Jama it ApS, jama-it.dk
jorgen@jama-it.dk  – mobil: +45 4061 6512