Jama it’s initiativ til nyt it team i Aarhus er en realitet.

Teamet er nu en realitet. Atana, som teamet hedder, består af de fem virksomheder: Netlinq, Jama it, PointOfWeb, LeadLab, openUsource.
Det er dermed lykkes, at skabe et stærkt team, med virksomheder der er specialister indenfor hvert sit felt. Det gør mine kunder mindre sårbare, da jeg nu har et hold af afløsere og medhjælpere som kan sikre fortsat stabil drift og support i alle situationer. Og jeg kan nu tilbyde langt flere ydelser og tage endnu større opgaver ind, end tidligere.

Skal it være besværligt?

Nej, it behøver ikke være besværligt, når du har den “Rigtige samarbejdspartner”.
Mindre virksomheder bør have langt mindre bøvl med deres it. Mange virksomhedsejere, kender ikke tilstanden på deres it systemer og aner ikke hvad deres it-folk går og roder med hele tiden.

God kommunikation og overblik

Jama it er en serviceminded drifts- og konsulentvirksomhed, med fokus på stabil drift og god kommunikation. Ser her, hvad Morten Jespersen fra Tente og Henning Ryberg fra Dancutter siger om samarbejdet med mig.

Får du nok ud af dit it-udstyr ?

Jeg er specialister i at få mere liv ud af eksisterende it-udstyr. Du kan spare mange penge, ved at optimere dit eksisterende udstyr og udskyde nyinvesteringer.

Outsourcing eller ikke ?

Outsourcing kan være en god løsning for nogle, men der følger også ulemper med, som for eksempel begrænsende internetforbindelser og øgede brugeromkostninger. OnSourcing er mit bud på stabil drift med høj tilgængelighed.

Kan det gøres anderledes – Det mener jeg godt, det kan !!

Jama it tilbyder dig overblik, stabilt driftsmiljø og forståelige IT snak, uden det koster kassen.